Met de Harte-App heeft u uw accountant altijd 'op zak', met betrouwbare en praktische informatie in uw handpalm,
nieuws-alerts op maat en direct contact voor een vraag.

 

Naar verwachting gaat de Harte-App binnenkort in werking.
 

Nieuws op maat

Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Maandelijks houden wij u via de Harte-App op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen die voor u als ondernemer van belang zijn. Denk aan personeel, ontslagrecht, fiscus, BTW, tips, pensioeninformatie, auto van de zaak, branche- informatie, enz. In de App stelt u uw persoonlijk berichtenprofiel in zodat u voortaan berichten op maat ontvangt. Want er is een verschil in nieuwsvoorziening of u nu een ZZP’er bent of een directeur-groot-aandeelhouder met personeel.

Betrouwbare informatie

De nieuwsberichten in de Harte-App komen tot stand in samenwerking met aangesloten accountantskantoren (co-creatie). De Harte-App bevat dus betrouwbare informatie. U hoeft dus niet te googelen en u telkens af te vragen of deze informatie wel betrouwbaar is. De Harte-App heeft voor u een selectie gemaakt van handige, praktische en betrouwbare informatie om op elk moment thuis, op werk of onderweg snel te kunnen raadplegen en u actief te informeren en te ondersteunen bij uw bedrijfsvoering. Permanent wordt de Harte-App verder ontwikkeld en kennis toegevoegd om deze informatiever en praktischer te maken.

Kennisbank Auto en de Fiscus

De Harte-App heeft een exclusieve samenwerking met AMD: de automotive specialist van Nederland. Dit betekent dat u in de Harte-App een complete en altijd up-to-date kennisbank ter beschikking heeft waarin alle belangrijke vragen worden beantwoord over de Auto en de Fiscus. Eén keer per kwartaal krijgt u, indien u de auto-alert aanzet, een overzicht van de belangrijkste veranderingen op dit gebied. Via de bijtellingscalculator kunt u snel uw bijtelling berekenen op basis van automodel of kenteken.

BTW-alert

Verder kunt u via de Harte-App de handige BTW-alert aanzetten, zodat u tijdig bericht ontvangt om uw aangifte te doen.

 

Download de Harte-App

Download onze gratis App en stel uw persoonlijk profiel in. U heeft nu betrouwbare kennis 24/7 binnen handbereik. 
Raadpleeg de App op de momenten dat het u uitkomt en blijf op de hoogte van belangrijk nieuws!